Messecenteret Aars, stedet hvor møder, kurser og konferencer afholdes.

De har lokaler til enhver anledning. Lad nye faciliteter danne ramme for dit næste arrangement i et kursuscenter med stor erfaring.

Ingen parkeringsbøder og problemer med at komme frem. Messecenter Vesthimmerland tilbyder gratis parkering til alle gæster og de har ingen motorvejs køer.

Her finder du Nordjyllands mest fleksible møder, kurser og konferencer lokaler uanset, om I skal samles få eller mange, kan de altid opfylde alle jeres behov – inkl. lækker forplejning fra Restaurant Messen.

Står du midt i planlægningen af en stor konference i Nordjylland, et internt møde i firmaet eller kursus for alle medarbejdere ? så få hele pakken hos Messecenter Vesthimmerland.

Fest og selskabslokaler i Messecenter Aars

Julefrokost, firmafest & firma event, Messecenter Vesthimmerland har rammerne.

Hyggelige og flotte pyntede selskabslokaler med plads op til 2000 gæster.
Der tilbyder unikke borddækninger efter festens anledning og skræddersyr menuen med jeres ønsker og årstidens råvarer.

Firmafest, julefrokost eller firma event
De åbner dørene til en aften, uanset om I ønskes samlet til en firma julefrokost eller en anden firmafest i anledning af jubilæum eller andre fejringer. Hold firmaevent hos os, og vi indretter vores unikke lokaler efter bedste evne, hvor vi opstiller et passende antal borde, hvilket skaber den rette intime og eksklusive stemning, der danner grobund for gode firmaevents i Jylland.

De vægter deres omgivelser til en festlig anledning højt, fordi de ved, at et godt firmafest blandt andet skabes gennem unik borddækning. Derfor sammensætter de altid borddækningen til festens anledning, uanset om det er med henblik på en bestemt højtid såsom julefrokosten, receptionen, jubilæet eller en bestemt fejring til en firmafest.

Restaurant Messen i Aars

Din leverandør til unikke smagsoplevelser i Nordjylland

Restaurant messen skræddersyer jeres menu til festen.
En godt event er ofte betinget af en unik menu, hvorfor Messecenter Aars tilbyder festmenuer fra Restaurant Messen, der er beliggende i centeret.
Restaurant Messen leverer alt fra dagens ret, 3 retters menuer samt gourmet- oplevelser af højeste kvalitet, som skræddersys til netop jeres fest/ julefrokost m.m. med henblik på ønsker til menuen, antal personer og allergener.

Messecenteret har en kapacitet op til 2000 personer, derfor kan Restaurant Messen ligeledes bespise op til 2000 personer til en event bestående af en 3 retter gourmet-menu med tilhørende vine, og generelt byder de på et skønne udvalg af retter, der tilpasses ethvert firma event og dertilhørende budget.
Hold firmaevent hos os i Nordjylland, og I får med garanti de bedste rammer for en perfekt aften og kulinarisk oplevelse.

Tag turen til Nordjylland og se deres fantastiske venue.

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1, 9600 Aars
Tlf.: 98624800
Mail:

Restaurant Messen
Messevej 1, 9600 Aars
Tlf.: 9862 2925
Mail: